Thursday, April 2, 2020

Recette: Parfait Cinnamon rolls

Cinnamon rolls. Cinnamon roll (also cinnamon bun, cinnamon swirl, cinnamon Danish and cinnamon snail) is a sweet roll served commonly in Northern Europe (mainly in Scandinavia) and North America. In Sweden it is called kanelbulle, in Denmark it is known as kanelsnegl, in Norway it is known as Skillingsboller. These gooey cinnamon rolls are even better than Cinnabon cinnamon rolls, and are topped with a delicious cream cheese frosting!

Cinnamon rolls Big, fluffy, soft and absolutely delicious. You'll never go back to any other recipe once you try this one! Cinnamon rolls were always what my family ate for breakfast on Christmas morning. Vous pouvez cuisiner Cinnamon rolls using 11 ingrédients et 7 pas. Voici comment réussir que.

Ingrédients de Cinnamon rolls

  1. Vous avez besoin de 🍁Pour la pâte.
  2. Vous avez besoin 235 g de lait.
  3. Vous avez besoin 2 de œufs.
  4. Vous avez besoin 615 g de farine à brioche ou pain.
  5. Préparez 100 g de sucre blanc.
  6. Vous avez besoin 10 g de levure boulangère fraîche.
  7. Préparez de Sel.
  8. C'est de 🍁Garniture.
  9. Préparez 75 g de beurre moue.
  10. Vous avez besoin 120 g de sucre roux.
  11. Préparez 20 g de cannelle voir plus selon goût.

This cinnamon roll recipe is the one I make every year for the holidays. It's super easy, and the homemade. Classic Cinnamon Rolls from Delish.com are unbeatable. Nothing says Sunday morning like a warm, gooey batch of homemade cinnamon rolls.

Cinnamon rolls instructions

  1. Dans un peu d’eau à température ambiante mettre la levure.
  2. Dans un récipient mélangez tous les ingrédient de la pâte des rolls. Si la pâte est trop humide rajoutez un peu de farine.
  3. Laissez reposer la pâte une vingtaine de minutes puis étaler la avec les mains puis laissez reposer encore 10 minutes le temps de préparer la garniture.
  4. Pour la garniture : mélangez simplement le beurre moue, le sucre et la cannelle..
  5. Étaler la garniture sur la pâte puis roulez dans le sens de la longueur.
  6. Réservez au frais quelque minutes. Préchauffez votre four à 200*C..
  7. Coupez votre rouleau de pâtes en tronçons de 3/4 cm puis enfournez les 15 minutes.

Finish them with a generous topping of frosting, and be prepared to lick. Spread the butter on top, then sprinkle with cinnamon and sugar. You can use regular white granulated sugar or brown sugar. Bart's Cinnamon Rolls Recipe - This cinnamon roll recipe produces perfectly light and fluffy cinnamon rolls every time! So simple to make, this is a family favorite cinnamon roll recipe!

No comments:

Post a Comment